Вход
0 лв
Търсене

Popsocket-Практичен аксесоар за телефон

Повечето хора не разбират модата Popsocket, докато не опитат. Ще видите по един или два попсокета на гърба на почти всеки телефон. Използваме ги, докато си правим селфита, докато се уговаряме за среща по телефона или навигираме в някоя задънена улица на града. Тези 1,5-инчови кръгчета от пластмаса са прости, малко глупави и невероятно полезни.

Какво точно представлява Popsocket?


Popsocket е пластмасов бутон, прикрепен към платформа от гъвкав акордеон. Платформата е подкрепена със залепващо покритие за многократна употреба, така че да можете да премествате Popsocket от един калъф на друг.

 

Как точно работи?

 


Гъвкавостта и издръжливостта са ключовете за дизайна на Popsocket. Акордеонът може да се завърта на 360 градуса и има две различни телескопични нива, като това позволява да регулирате наклона на екрана на вашето устройство (таблет, телефон, електронна книга).Първото телескопично ниво издърпва бутона от телефона ви достатъчно, за да приплъзнете пръстите си за по-добро сцепление, докато го държите. Лепилото на платформата е многократно използваемо-можете да премахнете и повторно позиционирате Popsocket толкова често, колкото искате. Първото телескопично ниво издърпва бутона от телефона ви достатъчно, за да приплъзнете пръстите си за по-добро сцепление на вашия телефон.

Popsocket ви позволява да държите телефона си отзад като книга, вместо да се налага да захващате ширината на екрана. Това прави скролването по екрана и прелистването на страници и приложения много по-удобно. Захващането на телефона и натискането на бутона за заснемане, докато си правите селфи, също е много по-лесно с Popsocket.

Изобщо попсокета е един наистина полезен аксесоар за телефон-прави телефона ви удобен за захващане при снимане, селфита, играене на игри и ви дава допълнителна сигурност и комофрт, докато държите телефона си, за да избегнете изпускане. Ако не сте имали попсокет никога, то сега е моментът да ги разгледате тук и да си поръчате!

 

 

 

Абонамент за новини

Вход